Aloe vera gelly verkoelt en verzorgt


Kent u Aloe vera gelly of gel al? Aloe vera gel heeft verkoelende en verzorgende eigenschappen die goed van pas komen in verzorgingsproducten. Daarom vindt u bij Lanzaloe de lekkerste, beste Aloe vera gelly verzorgingsproducten en pure Aloe vera gelly. Lanzaloe maakt haar eigen Aloe vera producten, zoals shampoo, zeep, pure gel en sap, en dag-en nachtcrème. De Aloe vera planten die hiervoor gebruikt worden groeien op Lanzarote. Dit vulkanische eiland is bijzonder vruchtbaar en levert daarmee de beste, meest geneeskachtige Aloe vera. Na de oogst worden de planten altijd gecontroleerd op kwaliteit, zodat alleen de beste planten hun weg vinden naar uw badkamer.

Aloe vera gelly voor het lichaam

Door Aloe vera op de huid te gebruiken houd u de huid soepel. Daarom biedt Lanzaloe Aloe vera bodylotion aan, maar ook gel die verkoelend werkt na het zonnen. Bent u verbrand door de zon? Dan is deze gel heerlijk om op uw huid te smeren. De huid wordt intensief verzorgt en voelt snel beter aan. Voor uw dagelijkse verzorging kunt u ook rekenen op de Aloe vera deodorant of zonnebrandcrèmes van Lanzaloe. Die zijn heel effectief, dankzij de SPF in de crème. U kiest zelf of u voor SPF 15 of 30 gaat.

Aloe vera gelly voor het gezicht

De Aloe vera gelly dag-en nachtcrème zorgt voor een soepele, stralende huid en is verkrijgbaar in verschillende varianten. Alle varianten zijn biologisch, dus goed voor de natuur en voor u. Of u kiest voor pure Aloe vera gelly, die u mengt met de verzorgingsproducten die u al heeft. Op die manier profiteert u alsnog van de verkoelende en verzorgende eigenschappen van Aloe vera.

Aloe vera gelly

Desinfecterende handgel

Bent u op zoek naar desinfecterende handgel voor optimale hygiëne? Dan heeft Lanzaloe een aantal topproducten waar u veel plezier van zult hebben. Zo is er Aloe vera handgel die volledig ontsmet, met verzorgende bestanddelen. Kunnen uw handen wel wat extra liefde gebruiken? Dan vult u uw routine aan met Aloe vera handcrème. Als u uw verzorgingsproducten graag voordelig, biologisch en natuurlijk inkoopt bent u bij Lanzaloe aan het juiste adres. Nagenoeg alle verzorgingsproducten vindt u bij Lanzaloe met heerlijke Aloe vera in het recept.